Tjenester fra Næss Maskin

Landbrukstjenester

slåing

Næss Maskin har lang og bred erfaring innenfor hele spekteret av landbrukstjenester. Vi har maskiner til rådighet, samtidig som har mulighet for å leie maskiner vi måtte trenge fra eksterne partner. Om det er pløying, høsting, graving, transport så hjelper vi deg og din gård. 

01

Næss Maskin

Har gravemaskiner for både små og store graveoppdrag. Vi er godt lokalkjent, og kan fort se hva slags hjelp til graving du trenger. Vi kan grave grøfter, vi kan grave opp masser med masse mer. Kontakt oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg. 

02

Næss Maskin

En norsk vinter kan være både lang, kald og hard. Det kan komme mye snø, og det kan komme lite snø. Uansett så er vi klare for å hjelpe deg med ditt vintervedlikehold. Det kan være snøfjerning, salting, rydde parkerings- og/eller gårdsplass, med masse mer. 

03

Næss Maskin

Bondens kanskje viktigste tid, og de sesongene det er mest å gjøre. Vi vet at dette er en hard og tung tid, og derfor kan vi hjelpe deg med å få unna både vårånn og høstånn. Våre mannskaper og maskiner stiller opp, og vi er veldig godt lokalkjent over hele gamle Østfold fylke. 

04

Næss Maskin

Har du en gårdsplass, eller et hus som trenger litt gravehjelp? Vi kan grave og drene rundt huset ditt, og vi kan opparbeide gårdsplasser. Vi kan kan også planere ferdig, slik at alt er klart til f.eks såing. 

05

Næss Maskin

Trenger du å fraktet bort jord, masse, stein eller andre ting? Vi hjelper deg med massetransport, og vi kan ta og hjelpe deg med å få bort de massene du måtte trenge. Vi hjelper både private og bedrifter med dette. 

06

Næss Maskin

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle